Λεύκανση
Unident 16

Unident 16%

Οδοντική γέλη επαγγελματικής λεύκανσης στο ιατρείο.

Ειδικά σχεδιασμένη οδοντική γέλη για για την απομάκρυνση των δυσχρωμιών από τις οδοντικές επιφάνειες και τη λεύκανση των φυσικών δοντιών στο σπίτι.

Με Carbamide Peroxide 16%

Το Unident Gel 16% εφαρμόζεται στις οδοντικές επιφάνειες είτε απευθείας είτε χρησιμοποιώντας ειδικούς νάρθηκες που κατασκευάζονται βάσει της οδοντοστοιχίας του ασθενούς για 30 λεπτά 2 φορές την ημέρα, για διάστημα 1 ή 2 εβδομάδων.

Συσκευασία: 3 σύριγγες Χ 2.5ml λευκαντική γέλη & 3 ρύγχη τοποθέτησης
Unident 22

Unident 22%

Οδοντική γέλη επαγγελματικής λεύκανσης στο ιατρείο

Ειδικά σχεδιασμένη οδοντική γέλη για για την απομάκρυνση των δυσχρωμιών από τις οδοντικές επιφάνειες και τη λεύκανση των φυσικών δοντιών στο ιατρείο.

Με Carbamide Peroxide 22%

Το Unident Gel 22% εφαρμόζεται στις οδοντικές επιφάνειες είτε απευθείας είτε χρησιμοποιώντας ειδικούς νάρθηκες που κατασκευάζονται βάσει της οδοντοστοιχίας του ασθενούς για 30 λεπτά την ημέρα.

Συσκευασία: 3 σύριγγες Χ 2.5ml λευκαντική γέλη & 3 ρύγχη τοποθέτησης

Unident 35

Unident 35%

Οδοντική γέλη επαγγελματικής λεύκανσης στο ιατρείο

Ειδικά σχεδιασμένη οδοντική γέλη για για την απομάκρυνση των δυσχρωμιών από τις οδοντικές επιφάνειες και τη λεύκανση των φυσικών δοντιών στο ιατρείο

Μεμονωμένα σημεία ή εκτεταμένες οδοντικές επιφάνειες που έχουν δυσχρωμίες εξαιτίας:

Με Carbamide Peroxide 35%

ΒΤ με 3 σύριγγες Χ 2.5ml λευκαντική γέλη, 1 σύριγγα Χ 1.4g (2.5ml) PROTEGUM Gingival Barrier & 3 ρύγχη τοποθέτησης  Intrermed Unident Pen Instant Brightening Στυλό Λεύκανσης των Δοντιών 3ml

Unident Pen Στυλό Λεύκανσης & Διατήρησης του Αποτελέσματος της Λεύκανσης

Το Unident Pen είναι πρωτοποριακό προϊόν σε συσκευασία  στυλό, για λευκότερα δόντια και λαμπερό χαμόγελο Λευκαίνει τα δόντια σε 14 ημέρες και διατηρεί το αποτέλεσμα της λεύκανσης του ιατρείου γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Με υπεροξείδιο του υδρογόνου 5%

Συσκευασία:3ml


Tιμή: 14,63€
Mε ΦΠΑ: 18,14€Τηλεφωνήστε μας τώρα στο τηλ. 210 52 36 920 να σας ενημερώσουμε για τις προσφορές που ισχύουν.